Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních dat. Provozovatel internetového obchodu www.obuvmusilová.cz prohlašuje, že ochrana osobních dat probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací a dále příslušnými ustanoveními Všeobecných obchodních podmínek. Vámi poskytnuté informace budou použity pouze k vyřízení Vaší objednávky. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů. Veškeré údaje získané od zákazníků naše firma užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí svých osobních údajů. V takovém případě prodávající tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu. Prodávající získané osobní údaje nepředá žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky.

Novinky

 

Akce

Od 25.3.2020 do 1.4.2020 poštovné zdarma.

Z důvodu nařízení vlády bude prodejna do 1.4.2020 uzavřena. Eshop je v provozu a všechno nabízené zboží je na skladě,takže se nemusíte bát, že na objednané zboží budete dlouho čekat.Dodání do 3 pracovních dnů.Při objednání s osobním odběrem si můžete po domluvě zboží  vyzvednout na pobočce.

SLEVY AŽ 40%
NA VYBRANOU OBUV

NAVŠTIVTE NAŠI PRODEJNU
V OLEŠNICI NA MORAVĚ