Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních dat. Provozovatel internetového obchodu www.obuvmusilová.cz prohlašuje, že ochrana osobních dat probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací a dále příslušnými ustanoveními Všeobecných obchodních podmínek. Vámi poskytnuté informace budou použity pouze k vyřízení Vaší objednávky. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů. Veškeré údaje získané od zákazníků naše firma užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí svých osobních údajů. V takovém případě prodávající tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu. Prodávající získané osobní údaje nepředá žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky.

Novinky

10.12.2018

PF 2019

Přejeme všem našim zákazníkům klidné a pohodové Vánoce a šťastný nový rok.

12.12.2018

Objednané zboží do 17.12.2018

Garance dodání zboží do vánoc při objednání do 12°° PPL a do 14°°ČP.

AKCE !

Při nákupu nad 3000 Kč doprava zdarma !!!

 

 

EET

POČÍNAJE 1.3.2017 VSTUPUJEME DO SYSTÉMU EET, a tak prohlašujeme, že:
"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;v případě technického výpadku pak nejdéle do 48 hodin.Platí pro náš eshop i prodejnu.

SLEVY AŽ 40%
NA VYBRANOU OBUV

NAVŠTIVTE NAŠI PRODEJNU
V OLEŠNICI NA MORAVĚ